Accessoires

 

Babolat Looney Damp
Looney Damp Zeer effectieve trillings demper in een leuk figuurtje.

wij hebben nog meer leuke dempers in ons assortiment. Kom gezellig bij ons langs of kijk op WWW.BESPANRACKETSHOP.NL

Pacific Protectietape
Protection tape Robuuste, zelfklevende protectietape van topkwaliteit. Voorkomt schade op de bovenkant van het racket.

Voor tennisrackets en voor squashrackets.
 

Sjablonen Tennis
Na het bespannen van uw tennisracket kunt ervoor kiezen om het sjabloon van het merk van uw tennisracket op uw bespanning te laten stiften. wij hebben verschillende kleuren zodat uw snaar er leuk en opvallend uitziet.

 

mocht u geen sjabloon van uw merk op uw bespanning willen maar een leuke smiley… dat kan, vraag aan onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Babolat, Wilson, Volkl, Yonex, Adidas, Prince, Yonex, Head, Tecnifibre, Adidas, Tyger.

Gripverdikker
Vind u uw grip net te klein, geen nood, met de gripverdikker maken wij de grip 1 gripmaat groter, waardoor uw racket straks weer lekker in uw hand ligt en minder kans hebt op een tennisarm.

Wij verdikken uw grip en zetten er een Basisgrip naar keuze voor u op.    en 

Losse Tubing
Een losse tubing vervang je op het moment dat de tubing in het Tennis, Squash of Badminton racket geen bescherming meer bied voor de snaar.
Bumper / Grommet Set
Een Bumper/Grommet set vervang je op het moment dat de tubings in het Tennis, Squash of Badminton racket geen bescherming meer bied voor de snaar, of dat de bumper aan de buitenkant van het racket dusdanig beschadigd is zodat de bumper het frame niet meer beschermt.

Bumper / Grommet set laten vervangen? Wij vragen u om ongeveer een week voordat u uw racket wilt laten bespannen een mailtje te sturen met het merk en welk model zodat wij deze kunnen bestellen en gelijk op de dag van de afspraak kunnen vervangen.