Over BRS

Ik ben Jordie Bos van Bespanracket.nl
In Juli 2013 ben ik begonnen met Bespanracket.nl en inmiddels heb ik een vaste groep trouwe klanten op kunnen bouwen en heb ik een samenwerking met een Tennis school in Lelystad, ik ben ook te vinden op toernooien binnen en buiten Lelystad.

Ik heb ruim 9 jaar ervaring in het adviseren en bespannen en ik mag me nu professioneel bespanner noemen met mijn behaalde diploma’s. Bespanracket.nl is er voor alle spelers die een racket sport beoefent, of je nu beginner bent of een semi professional. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het goed onderhouden van het racket.

Bespanracket.nl heeft een ruim aanbod in tennis en squashsnaren en grips en adviseren graag welke snaar het beste bij jou past.
Klantvriendelijk staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij willen graag dat je tevreden bij ons de deur uit

Jordie Bos heeft 2 diploma’s behaald bij de ERSA ‘European Racquet t Stringer’s Association’.

  • CS ‘Certified Stringer’
  • MRT ‘Master Racquet Technician’.

Jordie zit sinds 2017 in het Yonex Stringers team van de Benelux. Als u de link opent in een nieuw scherm dan komt u mij tegen op de website bij het kopje ‘tennis’     http://www.yonex.be/stringers

jordie yonex stringers team benelux

Sinds Januari 2018 heb ik ook een webshop waar ik onder andere tennisrackets, tassen, ballen, dempers en nog veeel meer op verkoop. Neem snel een kijkje en sla je slag!! .

www.bespanracketshop.nl

Samenwerking

– Mike Hupkens van Tenniscollege Flevoland LTVL.

Sponsoring

Bespanracket.nl doet ook aan sponsoring bij jouw op de club, wij sponseren in Lelystad op 2 verenigingen.

Spandoek LTVL              20170507_100907

– LTVL (Lelystadse Lawn Tennisvereniging Lelystad)

verkleint

– TV Poseidon

Wil jij ook met ons samenwerken en wil je weten wat wij voor u als vereniging of voor uw tennisschool kunnen betekenen? neem contact met ons op voor een afspraak en we bespreken de mogelijkheden, ook voor verenigingen en tennischolen buiten Lelystad.

 

SPONSORING BESPANNING SPELERS!

image-2016-11-28Ryan Nijboer

Bespanracket.nl heeft sinds juli 2016 een samenwerking met Ryan Nijboer. Wij zullen de rackets van Ryan bespannen als hij naar toernooien gaat in binnen en buitenland.

Ryan is onder andere Nationaal jeugd kampioen t/m 16 in 2015 en Nationaal jeugd kampioen t/m 18 in 2016. In november 2016 heeft Ryan een Grade 2 jeugd ITF in Israel gewonnen en heeft daarmee plek #51 op de internationale jeugd ranglijst weten te bemachtigen.

In 2017 wist Ryan Nijboer zich knap te kwalificeren voor de 4 grand slam toernooien.

  • Australian open Jeugd
  • Roland Garros Jeugd
  • Wimbledon Jeugd
  • US Open Jeugd

 

Nog geen kennis gemaakt met Bespanracket.nl??

Maak snel een afspraak voor het bespannen van je racket en ervaar wat inmiddels al heel wat racket sporters hebben ervaren.

Een goed bespannen racket en je hebt de halve wedstrijd al in je zak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 . 

 

 

 

 

 VVBVVvvbvdgegggfwev