Squash snaren

Saxon Wave

De Saxon Wave is een zachte multifilament snaar die veel comfort , controle en power biedt. De snaar is geschikt voor de spelers die opzoek zijn naar comfort, touch en gevoel.

Heb je last van een blessure aan de pols, arm of schouder dan adviseren wij de saxon wave snaar.

Dikte: 1.25 mm

Kleur: Geel / Zwart

Kean Acceleration

Bouw

De Kean Acceleration bestaat uit duizenden gesmolten microfilamenten bekleed met high-tech materialen, die geven u de speelbaarheid en duurzaamheid die u van een goed merk mag verwachten. De snaar is bedoeld voor spelers die op zoek zijn naar superieure prestaties. De “multifilament ” kern versterkt de kracht van je racket, terwijl het u optimaal comfort, power en controle biedt.

Dikte: 1.25 mm

Kleur: Naturel

Double Ar Endurance

De Double AR Endurance is een snaar die gemaakt is van een mono-kern polyester die geschikt is voor de controle speler. doordat de snaar harder is dan een multifilament snaar geeft deze snaar minder mee, de bal heeft minder lang contact met de snaren waardoor er meer controle ontstaat, de snaar is een stuk duurzamer dan een multifilament snaar.

Dikte: 1.20 mm

Kleur: Licht Oranje

Oliver MX1-F8

De Oliver MX1-F8 is een goeie instap synthetische snaar die een enkele kern heeft met een multifilament omwikkeling, deze snaar is geschikt voor iedere speler die niet zo snel de snaren kapot slaat en opzoek is naar power en comfort. Doordat de snaar dikker is dan de multifilament snaren in het assortiment zal deze snaar langer mee kunnen gaan.

Dikte: 1.30 mm

Kleur: Wit

Schema

Hoe dunner de snaar, hoe meer Gevoel, Controle, Power de snaar bied.

Hoe dikker de snaar, hoe minder het Gevoel, Controle en Power wordt, maar de levensduur van de snaar is wel langer en je hebt meer Comfort.

Dikte   Tennissnaar Power Controle Levensduur Gevoel Comfort
Snaar Dunner + + +
Snaar Dikker + +