Tennisballen

Wilson US Open 3 Tin

De WILSON US OPEN is een goede tennisbal, de tennisbal is geschikt voor alle ondergronden. De bal is gas gevuld en gemaakt van zeer hoogwaardige wol en extra duurzaam vilt, de Wilson US Open tennisbal is een goede kwaliteit bal is en goedgekeurd door de ITF en KNLTB . Het is tenslotte wel de tennisbal waar mee getennist wordt tijdens het 4de grand slam van het jaar, de US OPEN in New York.

Er zitten 3 tennisballen in een blik.

Dunlop Fort Elite 4 Tin

De Dunlop Fort Elite is een gasgevulde bal, doordat deze bal fluoro bevat is deze bal extra goed zichtbaar. De HD Core technologie zorgt voor extra levensduur. De Dunlop Fort Elite is geschikt voor alle ondergronden en heeft een goede stuit op iedere ondergrond. De bal is goed gekeurd door de KNLTB en ITF.

Er zitten 4 tennisballen in een blik.

Wilson Stage 1 Groen 4 Tin

De Wilson Stage 1 Groen tennisbal is een tennisbal die uitermate geschikt is voor de gemiddelde (jeugdige) tennisser die speelt op een heel tennisveld. De bal is van een standaard grootte, maar is 25% lichter van gewicht met een zachtere bounce (lagere stuit). De lage compressie bal is ontworpen voor de beginnende tennissers en zijn 25% langzamer dan een gewone tennisbal. De ballen worden gebruikt bij een leeftijd van 11+ jaar en een racket grootte van 25-26 inch.

Er zitten 4 tennisballen in een blik.

Wilson Stage 2 Oranje

De Wilson Stage 2 Oranje tennisbal is een tennisbal die uitermate geschikt is voor de gemiddelde (jeugdige) tennisser die speelt op een driekwart veld. De bal is van een standaard grootte, maar is 25% lichter van gewicht met een zachtere bounce (lagere stuit). De lage compressie bal is ontworpen voor de beginnende tennissers en zijn 50% langzamer dan een gewone tennisbal. De ballen worden gebruikt bij een leeftijd van 9-10 jaar en een racket grootte van 25-26 inch.

Er zitten 3 tennisballen in een zak.

Wilson Stage 3 Rood

De Wilson Stage 3 Rood tennisbal is een tennisbal die uitermate geschikt is voor de beginnend (jeugdige) tennisser die speelt op het miniveld. De stage 3 rode tennisbal is een stukje groter en lichter dan een normale tennisbal, met een zachtere bounce (lagere stuit). De lage compressie bal is ontworpen voor de beginnende tennissers en zijn 75% langzamer dan een gewone tennisbal. De ballen worden gebruikt bij een leeftijd van 2-8 jaar en een racket grootte van 19-23 inch.

Er zitten 3 tennisballen in een zak.

Wilson Stage 3 Rood Foam

De Wilson Stage 3 Rood Foam tennisbal is een tennisbal die uitermate geschikt is voor de beginnend (jeugdige) tennisser die speelt op het miniveld. De schuimbal is een stuk groter en lichter dan een normale tennisbal, met een zachtere bounce (lagere stuit). De lage compressie bal is ontworpen voor de beginnende tennissers en zijn 75% langzamer dan een gewone tennisbal. De ballen worden gebruikt bij een leeftijd van 2-8 jaar en een racket grootte van 19-23 inch.

Er zitten 3 tennisballen in een zak.