Menu
0
MAANDAG t/m VRIJDAG voor 16:00 besteld, Vandaag Verzonden!*
GRATIS verzending vanaf €50,- binnen NL en €150,- BE
dé racket en bespan specialist van Lelystad en omstreken

Welke tennissnaar past bij u?

Comfort Snaren

Babolat Synthetic Gut

 

De BabolatSynthetic Gut is een allround snaar met een uitstekende balans tussen power en controle de snaar is geproduceerd uit hoogwaardige nylon met een sterke coating voor meer duurzaamheid . Met z’n uitstekende prijs/kwaliteit verhouding een prima snaar voor elk type speler.

Dikte: 1.30 / 1.35mm
Kleur: verschillende kleuren leverbaar

  

Wilson Sensation

 

De Wilson Sensation is een sterke instap multifilament snaar, die naast veel comfort en power ook veel gevoel biedt. Een uitstekende snaar voor elk type speler, de snaar is goed voor mensen die een snaar zoeken die armvriendelijk is en daardoor meer comfort en power biedt.
De snaar wordt voornamelijk gebruikt door de speler die wat meer Comfort zoekt.

Dikte: 1.35mm
Kleur: Naturel

  

Tecnifibre Multifeel

 
De Tecnifibre Mutlifeel tennissnaar is een snaar die is gemaakt van een polyamidekern van 400% PU-vezels, een materiaal dat 400 keer elastischer is voor meer comfort en kracht en die veel trillingen reduceerd. Deze snaar is ideaal voor de spelers die met veel gevoel spelen of die last hebben van arm blessure. De Tecnifibre Multifeel is bedekt met een laag SPL, een materiaal dat slijtage beperkt en een langere levensduur garandeert.
 

Dikte: 1.25 / 1.30mm
Kleur: Roze / Zwart

  

Babolat Addixion

 

De Babolat Addixion is een duurzame snaar van topmerk Babolat is geschikt voor beginnende en gevorderde spelers die graag powerspel combineren met controle. De snaar bevat unieke PTFE vezels, deze zorgen voor een lage wrijvingscoëfficiënt waardoor de snaren minder schuren en een hoge levensduur krijgen. De snaren zijn perfect om mee te spelen vanwege de demping van trillingen, wat blessures kan voorkomen. Deze snaar wordt voornamelijk gebruikt voor mensen met een tennisarm of die een tennisarm hebben gehad.

Dikte: 1.30 / 1.35mm
Kleur: Naturel

  

Babolat Xcel

 

Zoek je naar uitzonderlijk comfort, gevoel en power? XCEL is de beste snaar, afgezien van natuurlijke darm. XCEL heeft schokabsorberende eigenschappen die je indrukwekkende prestaties geven, terwijl ze je arm ontziet. De besnaring is de motor van je racket. De helft van de prestaties van je racket komt uit de snaren. Dat wil zeggen dat het kiezen van de juiste snaren belangrijk is. Wij hebben de tennissnaren in 1875 uitgevonden. En sindsdien hebben we steeds geïnnoveerd, zodat je meer dan ooit op je hoogste niveau kan spelen en van het spel kan genieten.

Dikte: 1.30 / 1.35mm
Kleur: Naturel / Zwart

  

Tecnifibre X-one Biphase

 
Tecnifibre X-One Biphase Set 1.30 Tennissnaar

De Tecnifibre X-one Biphase is een comfortabele multifilament snaar en is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een snaar die power, comfort en gevoel met elkaar combineert. De X-One Biphase snaar bestaat voor 50% uit Elastyl en 50% uit H2C, waardoor de spanningsverlies nihil is. Dankzij de X-One Biphase technologie is de cohesie tussen de snaarmoleculen beter dan ooit. Daardoor is de overdracht van power zeer efficiënt en kunt u eenvoudig krachtige slagen creëren. Door de vorming van de moleculen gaat een snaar tot wel 20% langer mee en kunt u eenvoudig met veel spin spelen.
De Tecnifbre X-One Biphase is één van de beste snaren als vervanging voor een DARM snaar.

Dikte: 1.30mm
Kleur: Naturel

  

Tecnifibre TGV

 

Tecnifibre TGV 200M Natural

De Tecnifibre TGV is een comfortabele multifilament snaar en is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een snaar die power, comfort en gevoel met elkaar combineert.
De TGV snaar bestaat uit 100% polyamide multifilamenten met PU400-technologie om maximaal comfort en uitstekende dynamische elasticiteit te garanderen. In vergelijking met een monofilament is de levensduur van deze multifilament minder, maar dankzij de SPL-technologie garandeert deze snaar een verbeterde duurzaamheid voor uren speelplezier.

Dikte: 1.30 / 1.35mm
Kleur: Naturel

  

Pacific FTX

 
Pacific Ftx-200 m rol Tennissaite : Amazon.nl: Sport & outdoor

De Pacific FTX is een hele comfortabele multifilament snaar en is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een snaar die power, comfort en gevoel met elkaar combineert.
De FTX snaar is ontwikkeld met behulp van twee unieke, nauwkeurig ontworpen CO-polymeerfilamenten, strategisch gewikkeld rond 272 zeer veerkrachtige nylon microvezels.FTX biedt extra comfort en verbeterde schok- en trillingsdemping.Uitstekende duurzaamheid met superieur spanningsbehoud.

Dikte: 1.33mm
Kleur: Naturel

  

Babolat VS Touch

 

De Babolat VS Touch is de ultieme tennissnaar voor comfort, de tennissnaar is gemaakt van natuurlijke darm en is super armvriendelijk het is dé snaar als u last heeft van een tennisarm of een arm/schouder blessure. De snaar biedt de ultieme mix van comfort en power en haalt vervelende trillingen weg. Bent u opzoek naar een snaar met veel comfort en power dan is dit dé perfecte snaar. Vroeger kon je met de natuurlijke darm niet buiten spelen als het vochtig was of regende maar nu kan het wel, de snaar beschikt over een speciale coating waardoor de regen niet in de snaar kan trekken. De Babolat VS Touch biedt ook een goed spanningsbehoud door de coating en is heel goed te gebruiken in een hybride bespanning als lengte of breedte snaar samen met de Babolat RPM Blast of Luxilon Alu Power.

 

Dikte: 1.30mm

Kleur: Naturel / Zwart

  

Iso Speed Professional Classic

 

De ISO-Speed Professional Classic is met zijn dunne doorsnede een werkelijke sensatie op snarengebied. De snaar nadert de speeleigenschappen van natuurdarm en is ook nog eens 100% vochtbestendig. Ben je op zoek naar een snaar met optimale balversnelling en die ook nog eens armvriendelijk is dan is dit echt iets voor jou. Deze snaar wordt voornamelijk gebruikt voor mensen met een tennisarm of die een tennisarm hebben gehad.

Dikte: 1.20mm
Kleur: Naturel

  

Tecnifbre HDMX

 

De Tecnifibre HDMX is een hybride snaar uit de Tecnifibre collectie voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van power en optimaal balgevoel.
Deze hybride snaar is een combinatie van een zachte multifilament voor de benodigde power, precisie en spin en een sterke polyester snaar die zorgt voor controle en optimaal balgevoel. Deze combinatie zorgt daarnaast voor dat je over een duurzame snaar beschikt met een hoog spanningsbehoud.

Dikte: 1.30mm
Kleur: Geel/Groen

  
 

Tecnifbre Triax

 

De Tecnifibre Triax is een comfortabele multifilament snaar en is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar een snaar die power, comfort en gevoel met elkaar combineert. De Triax voorziet in een 50% langere levensduur dankzij de toevoeging van co-polyester. Daarnaast heeft het een 15% betere schokabsorptie dan bij een klassiek multifilament.

Dikte: 1.33mm
Kleur: Wit

 

  

 

Hardhitter / Spin

 
 
 
 
 
 

Babolat RPM Team

 

Babolat RPM TEAM zwart 200m

De Babolat RPM Team is een wat zachtere versie van de RPM Blast waardoor je net wat meer gevoel krijgt en iets minder belasting op je arm. De bal blijft langer in het frame waardoor de bal harder en sneller van je frame vertrekt. Deze snaar geeft een maximum aan spin.

Dikte: 1.20 / 1.25mm
Kleur: Zwart
  

Babolat Blast

 

De Babolat RPM Blast heeft een krachtig punch, Een geconcentreerde dosis van hightech technologie maakt deze monofilament snaar tot het perfecte wapen voor spelers die op zoek zijn naar verpletterende prestaties. De hoge dichtheid van de co-polyster kern zorgt voor een krachtige afzet en een ultiem gevoel van de bal. De siliconen cross coating zorgt ervoor dat de snaar niet verschuift waardoor de bal altijd goed geraakt wordt.

Leuk om te weten dat onder andere Rafael Nadal, Samantha Stosur, Jo-Wilfried Tsonga met deze snaar spelen

Dikte: 1.20 / 1.25 / 1.30mm
Kleur: Zwart

  
 

Yonex Polytour Pro

 

De Yonex Polytour Pro is een zachte monofilament snaar die ideaal is voor spelers die op zoek zijn naar een uitstekende mix van duurzaamheid en power. De snaar is zo gefabriceerd dat het grootste deel van de trillingen wordt opgevangen door de snaar zelf. Doordat er weinig trillingen optreden bij het balcontact, kan er meer power in de slagen gelegd worden. De snaar heeft een eenvoudige structuur bestaande uit een enkele polyester snaar met daaromheen een dunne coating. De speciale coating zorgt voor extra balgevoel en slijtvastheid. Deze powersnaar vangt de nodige trillingen op waardoor de snaar ook nog comfortabel aanvoelt. Deze sterke polyester snaar beschikt over een hoge duurzaamheid en slijtvastheid waardoor hij langere tijd mee zal gaan.

Leuk om te weten dat onder andere Nick Kyrgios, Maria Kirilenko en Martina Hingis met deze snaar spelen.

Dikte: 1.20 / 1.25mm
Kleur: Geel / Graphite / Blauw

  

Yonex Poly Tour Fire

 
 

De Yonex Polytour Fire heeft bijna de zelfde specificaties als de Yonex Polytour Pro, de Fire is qua snaar harder waardoor je meer controle hebt op de bal en de snaar loopt minder snel terug.

Leuk om te weten dat onder andere Anqelique Kerber met deze snaar speelt en ze won er de US Open 2016 mee.

Dikte: 1.25mm
Kleur: Rood

  

Pacific Spin 6

 
PC Spin6 1.25 tennissnaar

De Pacific Spin 6 is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polyester. Dit is een 6 hoekige en gedraaide snaar waardoor je veel grip en spin creëert op de bal. Deze duurzame snaar geeft veel duurzaamheid en balcontrole. Doordat deze gedraaid is is deze makkelijker te bespannen. Geschikt voor tennissers die meer spin zoeken in hun slag.

Dikte: 1.25mm
Kleur: Zwart
  

Pacific Poly Power

 

De Pacific Poly Power Pro is een stugge polyester tennissnaar geschikt voor de gevorderde aanvallende baseline speler of een speler die opzoek is naar een controle snaar met een hoge duurzaamheid, door de 'Twin Coat' bescherming is deze snaar een stuk duurzamer dan de Champ Tour van Pacific. Door de hardheid van de snaar heeft de Poly Power Pro snaar veel controle in huis en is dus geschikt voor de echte hardhitters.

Dikte: 1.25mm
Kleur: Zwart

  

Tecnifibre Black Thunder

 

De Pacific Black Thunder is een stugge polyester tennissnaar geschikt voor de gevorderde aanvallende baseline speler of een speler die opzoek is naar een controle snaar met een hoge duurzaamheid. De Black Thunder is een stukje zachter dan de Poly Power Pro waardoor je meer power en gevoel uit de snaar haalt. Door de hardheid van de snaar heeft de Black Thunder snaar veel controle in huis en is dus geschikt voor de echte hardhitters.

Dikte: 1.25mm
Kleur: Zwart

  

Tecnifibre Black Code

 
Tecnifibre Black  Code Set  TennissnaarTecnifibre Black  Code Set  Tennissnaar

De Tecnifibre Black Code is een monofilament co-polyester snaar en biedt een optimale mix van power en spin. De snaar bevat een co-polyester kern en heeft een vijfhoekige vorm. Deze vorm zorgt voor extra grip op de bal, waardoor de spinmogelijkheden optimaal zijn. Deze snaar beschikt over de ThermoCore technologie, waardoor de elasticiteit wordt vergroot voor meer power en een zachter gevoel en de technologie zorgt daarnaast voor extra schokdemping. De co-polyester samenstelling zorgt voor meer speelgevoel en spanningsbehoud dan de eerste generatie polyester snaren.

Dikte: 1.18 / 1.24mm
Kleur: Zwart

  

Tecnifibre 4S Set

 
Tecnifibre 4S Set 1.25 Tennissnaar

De Tecnifibre 4S is een monofilament co-polyester snaar en biedt optimale spinmogelijkheden. Deze snaar is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een snaar die spin, power en een zachter gevoel combineert.
De snaar bevat een co-polyester kern en heeft een vierkante vorm. Deze vorm zorgt voor extra grip op de bal, waardoor de spinmogelijkheden optimaal zijn. Deze snaar beschikt over de ThermoCore technologie, waardoor de elasticiteit wordt vergroot voor meer power en een zachter gevoel en de technologie zorgt daarnaast voor extra schokdemping. De co-polyester samenstelling zorgt voor meer speelgevoel en spanningsbehoud dan de eerste generatie polyester snaren.

Dikte: 1.25mm
Kleur: Zwart

  
 

Tecnifibre Razor Code 

 
Tecnifibre Razor Code  Set 1.25 Tennissnaar

De Tecnifibre Razor Code is een monofilament co-polyester snaar en biedt een optimale mix van spin en duurzaamheid. De Razor Code speelt zachter dan traditionele polyester snaren, heeft meer power en zorgt voor uitstekende schokdemping.
De snaar bevat een co-polyester kern en heeft een ronde vorm. Deze snaar beschikt over de ThermoCore technologie, waardoor de elasticiteit wordt vergroot voor meer power en een zachter gevoel en de technologie zorgt daarnaast voor extra schokdemping. De co-polyester samenstelling zorgt voor meer speelgevoel en spanningsbehoud dan de eerste generatie polyester snaren.

Dikte: 1.25mm
Kleur: Wit

 

  
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis